среда, 22. фебруар 2017.

Snimak vanzemaljca iz 1947: Dokaz ili vešta manipulacija?


Након што је недавно открио тајни ФБИ докуметне потврђује да 1947 летећи тањир Фелл у пустињи у близини војне базе у Росвелл, Нев Мекицо, на сајту аллневсвеб.цом освануо снимак странац, очито једина преживела у НЛО мисије.


Доказ да ванземаљи тамо: За сада о аутентичности снимка само спекулација
Најновији докази да је "мали зелени" Постоји низ слика које су забиљежили "разговор" са странца, који је успео да преживи подручје слетања у Росвелл, Нев Мекицо.
Видео клип приказује венземаљца сива, обучен у скинтигхт свемирском оделу, и део 180 минута снимања у, према сајту аллневсвеб.цом.
Након објављивања овог видео мистерије старе више од 60 година пада на брод у Новом Мексику у Сједињеним Америчким Државама може ускоро бити решен. ФБИ је објавио на свом сајту стотине тајних докумената о најпознатијем Кс-филе, случају "Росвелл", а међу њима је меморандум који би могао бити пресудан доказ да ванземаљци заиста посетили нашу планету.
Иако је спорадично се појавио у средствима информисања се налази ванземаљска тела и да је америчка војска извршила аутопсију на њих, америчка влада је прикрила деценијама широм националног интереса.

Нема коментара:

Постави коментар