уторак, 21. фебруар 2017.

Инцредибле УФО / Орб је погледом Изнад Нормандија, Француска - ЕТ је желиш да те виде!




Невероватна тренутак тихи НЛО је јасно заробљен на апарату града локална - која се појављује да има светла су повезани са њим, лебди изнад француског приморског града.
Локални у области пуцао на језиви снимак после долази преко необичан објекат плута изнад његовог села. Није често да видимо јасно снимање НЛО ухваћен на небу, тако да изгледа да је велики снимање и онај који је тешко одбацимо!
Вади смартпхоне да сними неидентификовани објекат, он заробљен колико њених покрета као што је могао пре него што му је батерија умрла.
Снимак "НЛО" види тихи објекат са неколико светлима прикључени на, наизглед разгрнут и чудно "пулсира" као што лебди изнад француског приморског града.

Снимак је прегледан више од 2.000 пута на ИоуТубе-у, где је постављена на 10. фебруара Неки људи су сугерисали да је то нека врста војне бакљи, али ништа од још није потврђена или одбијена - Нема војне заната су наводно нису у област у време ове интригантне заробљавања.

Такође је предложио да би то могло бити велики хватање тих огромних кугле које се виде широм света, разбијања у различитим деловима. 2017 је већ доказала да узбудљива година за НЛО. Недавно више орбс виђени дуж границе са САД-Мексико, сви заробљени на камеру и иде у једном смеру сет - сведоче многи на земљи испод (кликните ОВДЕ за више информација о овој причи).


УИП РЕЗИМЕ
За сада, као највећем броју случајева, нас двојица на УИП не може потврдити управо то је био заробљен у небу изнад Француске, међутим, оно што могу да потврдим је да то још није раскринкао и не може бити дуго времена!
Чини се да је велики снимање, а лепо је видети чист квалитет снимања и! Било је много недавно импресивне виђења ухваћени на камеру у јавности, можда ЕТ покушавају њихова најтеже да створе свој сопствени објављивање? На крају крајева, не можемо зависити од Елите да нам у скорије вријеме о томе шта се стварно дешава ....
МВВ
ЕТ стварајући сопствени Дисцлосуре?

Нема коментара:

Постави коментар