уторак, 21. фебруар 2017.

Винстон Цхурцхилл тајна опседнутост ванземаљци - Шта је то знао?





Недавно откривена комад написао Винстона Черчила, као свет стајао на ивици Другог светског рата, открива бивши британски премијер је своје мисли на могућност ванземаљаца животног са многим указује на то да Бритаин ратни херој премијер можда имали неке врсту увида о томе шта се заиста дешава тамо!
Једанаест страна есеј под називом 'Да ли смо сами у свемиру "је направљен уочи Другог светског рата 1939. године и ажурира током '50 -их, али је остао неоткривен у Национални Черчил Мусеум Арцхивес до недавно. Многи су сада предложио да би то могло бити савршено темпирано комад кап исхрану обелодањивање!
Британски популаран ратни лидер, који је добио Нобелову награду за књижевност 1953. године и био је заговорник науке, огледа се у чланку о вероватноћи ванземаљског живота, са необичним предвиђања.
Он је говорио могуће постојање Екопланетс деценија пре него што су откривени, и предвидео људи ће путовати на Месец и Марс. Може ли бити да је знао више него што ћемо икада сазнати, информације и њихову елита у САД?
Правовремено, откривен чланак, за који се верује да је намењен за објављивање у Лондону Невс оф тхе Ворлд, је пронашао Тимотхи Рилеи, директор америчког Националног музеја Цхурцхилл и дели са астрофизичар Марио Ливио за стручне анализе.
"У време када је број данашњих политичара избегавају науку, мислим да се помера да се сетим лидера који су били ангажовани са њим тако дубоко", Ливио написао у часопису Натуре, описујући Черчила образложење као нијанси и упоредити са модерним аргумената у астробиологије.

Цхурцхилл је отвореног ума теорије о потрази за ванземаљским животом Предност је дата касније астрономске открића, укључујући борави зоне и егзопланете.
"Ја, на пример, нисам тако неизмерно импресиониран успехом чине наше цивилизације овде да сам спреман да мислимо да смо једино место у овом огромном универзуму који садржи живе, мислећи бића, или да смо највиши тип менталног и физичког развоја који је икада појавила у великој компаса простора и времена, " Черчил је написао у комаду.
Черчил мислио на-дубину око 'борави зонама' пре него што је постао препознатљив израз, размишља да живот само да преживе "између неколико степени мраза и тачке кључања воде."
Ово би могло можда бити јасан доказ да Елите знао о другим напредним цивилсатионс и усељива планета тамо у Универзуму, начин пре него што су људи почели да прихвате могућност ово?

Он такође сматра способност планете да задржи своју атмосферу, објашњавајући да је топлији гас, брже њени молекули се креће и лакше могу да побегну.
Узимајући све ове факторе у обзир, британски државник закључио да Марс и Венера су једина места у Сунчевом систему, осим Земље које би могле има живота.
"Једног дана, можда чак и не баш далекој будућности, можда ће бити могуће путовати на Месец, или чак до Венере или Марса," написао је он.
Занимљиво је имати на уму да је Черчил је почео есеј убрзо након Орсон Велс драматизација ХГ Веллс 'Тхе Вар оф тхе Ворлдс је емитован на америчком радију је навело' Марс грозницу "у медијима.
Орсон Велс, аутор Вар оф тхе Ворлдс - Инспиратион до Винстона Черчила да науче више о Универзуму?
Черчил и упоредили идеју да други старс домаћини планете резоновање "Сунце је само једна звезда у нашој галаксији, која садржи неколико хиљада милиона других" . Он сматра сада одбацио теорију изнео је астрофизичар Јамес Јеанс 1917 да се планете формирају од гаса који се одвоји звезду када је други звезда пролази близу ње.
"Али, то спекулације зависи од хипотезе да су планете формиране на овај начин. Можда нису били. Знамо да постоје милиони двојних звезда, и да ли се могу формирати, зашто не планетарни системи? "
"Нисам довољно сујетни да мислим да је моја сунце је једина са породицом планета."
Он је закључио велики број екстрасоларним планета "ће бити одговарајуће величине да би на површини воде и евентуално атмосфера неке врсте", а неки ће бити "у одговарајућем удаљености од матичне сунца да одржи одговарајући температуру," деценија пре хиљаде егзопланете су откривени у 1990-их.
"Са стотинама хиљада маглина, од којих свака садржи хиљаде милиона Сунца, шансе су огромне и да мора постојати огромне бројке које поседују планете чије околности не би учинило живот немогућ," Черчил завршава есеј.
Ливио истакао да је Черчил разматра научне питања у контексту људских вредности и да је његов есеј био доказ је важности да стави на науку и технологију друштвеног развоја.
 Занимљиво је да запамтите да у времену које Винстон Черчил био на власти Велике Британије, људи би мислили да је луд да разговара о том контроверзном питању.
УИП РЕЗИМЕ
Да нас двојица на УИП ово је прилично велика новост, из два основна разлога: (1) Чини се да је Черчил у простору знали много више о животу пре него што се такве ствари никад нису истински говори у таквој дубини и (2) То је прилично интересантно како ове информације једног од најмоћнијих и најуспешнијих лидера британских, тек заправо само доћи до светлости - можда део кап по кап исхрану обелодањивања да се пробуди масе?
Такође је важно имати на уму да је било много НЛО током Другог светског рата 2, односно Фоо Фигхтер Орб као заната , које су се појавиле да прате ратне авионе високо на небу, али и сада познати " Баттле оф Лос Ангелес " приче, када је америчка војска испалила много метака у небо на великом орб као летелице - који никада није пао с неба и једноставно нестао након што је нападнут.
Можда су светски лидери у то време последњег светског рата, добио је врло јасно разумевање да смо веома НЕ сами у Универзуму и нешто нас све гледа !?
Без обзира на све, било би веома јасна разлог зашто су интригантне мисли Черчил је задржао веома тиха у то време ....
МВВ

Нема коментара:

Постави коментар