уторак, 21. фебруар 2017.

odgovori na neke misterije



Операција Хигхјумп

Према владиним подацима, сврха овог тајној експедиције је био да се успостави базу истраживања. Након завршетка Другог светског рата, мало је вероватно ова мисија није у вези са сукобом Сједињених Држава са силама Осовине. ". Претећих временским условима" мисија је прекинут због Године 1947., чилеански лист Ел Мерцурио објављен искуство Адмирал је у јужном полу: "адмирал Ричард Берд упозорио је данас да Сједињене Државе треба да усвоје мере заштите од могућности од инвазије земље од стране непријатељских авиона из поларних региона. Адмирал је објаснио да није покушавао да уплаши некога, али сурова реалност је да у случају новог рата, Сједињене Државе могле да буду нападнути од стране авиона који лете преко једног или оба пола. "
Истраживачи верују да је Берд и његова флота кренули за хватање нациста који су побегли на Јужни пол након пада Трећег рајха. У "непријатељске авиони" из Бирд чланку можда Герман модификовани летећи тањири познати као Хаунебу. Након рата, неки високи профил нацисти су успели да побегну на Антарктик, Шпанији, Ватикана, а лоцалес у Јужној Америци. Верује се да су Немци успоставили базу и тајна арсенал у области Антарктика познат као Неусцхвабенланд.

Нацистичка Белл

Ако ти је неко рекао да нацисти су користили НЛО технологију да путују на Месец и Марс у раном 20. веку, да ли би им веровао? Све је више доказа да је нацистичка доба Немци су били у поседу напредних технологија које су им да прикривене мисије до звезда.
Када је активиран, Бел је имао "ефект зону" или зону у којој би се десе одређене ствари, да се протезала између 490 и 660 метара. Неки тврде да је крајње чудне ствари догодило у тој зони, као што је формирање кристала у животињског ткива, распадања биљног материје у масни супстанце, као и Геллинг и одвајање крви.
Тхе Белл летећи тањир је поверед са течним горивом познат као Серум 525 или Ксерум 525. прогласио инсајдери га описују као Цхерри Ред, сомота или бордо боје и вискозних, густа и гњецав текстуре. Неки, попут аутора Хенри Стевенс тврде да течност је заправо Ред Мерцури.

Хиљаде људи нестане сваке године. Зашто?

Према Давид Паулидес је нестала 411 књига, хиљаде људи нестају сваке године у Сједињеним Америчким Државама и даље. Да ли су се извукао далеко од ССП бити радници у отцепљене цивилизација на Месец и Марс ?
Постоје јаки докази да су сепаратистичке цивилизација постојала на Месецу и Марсу дуги низ година. Два независна компјутерских хакера приступа владе рачунаре и наћи извештаје који указују на било колоније на Месецу и Марсу. Један хакер, Метју Беван, приступити датотеке почетком 1990-их година. Онај други, Гари МцКиннон, приступити евиденције у раним 2000-их.
Постоје три категорије запошљавања за отцепљене Цивилизатионс:
  1. Неки регрути су направљени
  2. Неки регрути су упитани
  3. Неки регрути су предузете

Месец

С обзиром на своју позицију у Сунчевом систему то могуће планета можда претрпели органски и интелигентни живот. Истраживачи као што су Линда Моултон Хове и Јохн Бранденбург размотрити могућност ванземаљског живота као бивши комшија у галаксији него светлосних година од Земље. Бранденбург посебно испитује хемијске и елементарне профиле Марса у односу на нашој планети. Бранденбург открио да је изотоп маса Ксенон 129 на Марсу је астрономски гушћа него Земље. Питање је да ли би ови нивои густине су природно дошло, али су резултат активирања већег броја нуклеарног оружја. Недавно, испитивање Сатурновог месеца Јапет НАСА поставља још више питања.

Зашто је НАСА истражује Цхацо Цанион?

НАСА је наставио да ради детаљна истраживања на кањона и небеског линеарности на старе архитектуре која живи тамо. Зашто? Организација је цхалкс до бољег разумевања Сунца; Међутим, неки стручњаци верују да је НАСА истражује нешто веће: у античком друштву и његову улогу у свемир. Да ли су наши преци научно и технолошки довољно напредни да успешно путују у свемир, а да ли постоји нешто што Наса може научити из ових древних астронаута? То је дефинитивно могуће.

драгонфли Дронес

Влада дувача у пиштаљку Исак дошао напред у истраживачу Линда Моултон Хове у 1980 о тајном програму у Пало Алту, Калифорнија, за владину организацију која се зове комерцијалним апликацијама истраживања за програм Ванземаљском Тецхнологи (карет). Његов задатак, поред великог броја других компјутерских стручњака, био је рад да уграде технологију научили од странаца у САД произведених трутова. Исак је рекао да је видео фотографије од сведока тих трутова и признатих делова је помогла у развоју користе ванземаљски технологију са доње стране објеката.
Један сведок који је контактирао Исак је рекао да је Исак уверио да није видела НЛО сонду, али објекат је видела је направљен у америчкој он је такође рекао да ако је трут је исправно, било би невидљив и она никада не би видели. Поред тога, он је тврдио да пси могу видети ове роботе чак и када су невидљиви. Пси могу да лају на нешто, али када покушамо да видимо шта год да су лајали на, не видим ништа.


Председник Хари Труман и Ајзенхауер

1953. године, председник Хари Труман одустао Овалној соби и прошли узде власти у свом наследнику, председник Двајт Ајзенхауер Д. (Ике). Чини се да Труман је такође дао Ике прилично позамашну фајл у вези тајног пројекта под називом Мајестиц 12 да Труман је основан од тајних извршне наредбе. Величанствен 12 се састоји од групе научника, војних лица и других владиних стручњака који сви заједно раде да разумеју и комуницирају са НЛО и ванземаљаца (ЕТС).
Први сусрет са ванземаљцима и председник Ајзенхауер се догодио на Едвардс АФБ у фебруару 1954. Морнарица командант Цхарлес Л. Суггс пријавио да је његов отац присуствовао састанку између Ике и ванземаљцима. Ајзенхауер сусрео са два нордијских се појављују, плавих очију ванземаљцима. Трећи је био одговоран поред врата као видиковац.

Модификује атмосферу

Олав Филипс указује на неколико научних испитивања које су спроведене у покушају да се модификује атмосферу. 1958. године, Операција Аргус је био покушај да се манипулише појасеве зрачења. Постоје докази да влада и даље покушава да манипулише атмосферу да буде безбедније за човечанство. Сви покушаји да се промени атмосферу су били неуспеси.

Нема коментара:

Постави коментар