уторак, 21. фебруар 2017.

Викилеакс већ Откривено је НАСА Сецрет - Ванземаљци су Реал



А1

Није било тешко да поверујем да пре као као мало само две године, Викиликс објавио тајне каблове који заправо откривена информација о ванземаљцима у нашем соларном систему и мало ко злостављаним капка! Наравно, разлог нико није баттер капка је због чињенице да медији, као и увек тихим ствари!
Важних докумената објавио пре пар година Викилеакс, понудио савете о странцима и ванземаљског присуства - Да ли је случајност да су недавно НАСА, који су за уз пут је оптужен за скривање ванземаљаца живота, прихватили да нисмо сами у свемиру а ако све буде текло по плану, свакако ћемо испунити ванземаљце у деценију или две!.
Викилеакс документа нису, нажалост, оборити било који од леже владе или агенције које су нас преварили и да су умешане у прикривању, али то нам није рекла све једна веома важна ствар, много раније НАСА је дисао реч - да легендаран живот постоји.
Важно је напоменути да осим важне информације испод о кључним личностима широм света који су примљени о постојању ванземаљаца, многе друге кључне личности су недавно изашли из посла дрвета потврђује исту ствар - чак и Обамин сопствени по- главни саветник, Џон Подеста , потврдио је исто тако јавно
Јохн Подеста признао на Твиттер да је његов највећи жаљење "не буде део Алиен обелодањивање" Док ради под Обамом!
Јохн Подеста признао на Твиттер да је његов највећи жаљење "не буде део Алиен обелодањивање" Док ради под Обамом!
Молимо погледајте испод Викилеакс доказ ванземаљског живота и њихов утицај на планети Земљи:
  • Овај кабл долази из 2006. године, из америчке амбасаде у Виљнусу, Литванија. Та изјава је направио АЛБИНАС Јанушка, који је у то време, је именован за саветника у Литваније премијера - Истакнути литвански политичар каже да постоји "група НЛО, који улажу утицај из Космоса. "То" постоји опадајући групу људи, који покушавају да рационално анализирају ситуацију и објективно проценити шта се дешава. "
"Група НЛО, који улажу утицај из Космоса"
"Група НЛО, који улажу утицај из Космоса"


  • Овај кабл долази из 2010. године, када је градоначелник Таџикистана, каже да је живот на другим планетама и да мир и јединство на Земљи је нецессари.Цхаирман горњег дома парламента Махмадсаид Убаидуллоев истакао да " рат је веома опасно ", и рекао знамо да постоји живот на другим планетама, али морамо овде направи мир први . На састанку флоскула непокретна, Душанбе градоначелник Махмадсаид Убаидуллоев тврди постојање живота на другим планетама, цавеатинг то напомињући да би требало да се фокусира на решавање наших проблема на Земљи.
    Др Брајан О'Леари, бивши астронаут, такође уживао у наставку видео који "постоји обиље доказа да се контактирани, који цивилизације су нас посетили за дуго времена. Да је њихова појава је бизарно од било које врсте традиционалног материјалистичкој западне тачке гледишта. Да ти посетиоци користе технологије свести, они користе тороидс, они користе ко-обртно магнетно дискове за њихове погонске системе, који изгледа да је заједнички именитељ НЛО феномена. "


 УИП Преглед

Иснт било забавно колико су толико важни људи изјаснило о постојању ванземаљаца; Астронаути, политичари, водећи научници итд али још увек нема званичних Откривање !? Свакако све горе наведене изјаве су Отвореност у себи осим ако се зове ових људи "лажови 'који сам проклето сигуран да нису!
Медији избегавају било какве водећих прича о ванземаљцима и то мора бити до један од два разлога!
(1) Медијска су под контролом светске владе, и намерно избегавају такве важне приче.
(2) Медији не узимају ово питање озбиљно и као пуно људских бића на овој планети, они су и испран мозак у вјеровању да било дискусије о НЛО-има и странаца мора значити да си луд!
У сваком случају, јасно је да види да су ванземаљци сада праве новине (кликните ОВДЕ !) И полако али сигурно људске расе су јасно условљавања у веровању да ванземаљци постоје! Могао врло добро бити да важни документи и обелодањивање информација (као што је Викиликс итд) су заправо помогли победи нашу потрагу за истином узрок и сада светски лидери не могу више избегавају истину да су ванземаљци стварни и ПОСЕТИ НАС!
УИП верују да смо као кап хранити Откривање, полако али сигурно ... ..бе морамо држати гурају теже добити ИСТИНУ!
Можда је Влада САД су толико очајни за Џулијан Асанж је  (Викиликс главни човек) ухапшен због свог огромног знања о странцима и НЛО је на небу ....!?
УИП
Џулијан Асанж - Човек који знају?
Џулијан Асанж - Човек који знају?

Нема коментара:

Постави коментар