уторак, 21. фебруар 2017.

Огромна 'непознато' објекта јури према Земљи - чак и НАСА нема кључеве




Погледајте! На небу! То је комета ... то је астероид ... Заправо, шта је то ??
Простор Агенција за кажу да су идентификовали два велика предмета лети кроз соларног система и иде у нашем правцу!

Угледни Америчка компанија су јавно говорили о два тајанствена ствари које лете око нашег соларног система и шта они верују да буду. Многи људи верују да су ова два објекта "под контролом" и могао би врло вероватно бити нека врста ЕТ сонде, послао како би се изблиза на планети Земљи.
НАСА је навео да мисле да је први од тих илузија субјеката, који је подешена да лети близу Земљи ове недеље, је комета, који су они назвали, Ц / 2016 УИ НЕОВИСЕ. (Слатка надимак наша!).
Међутим, тек треба да утврди шта је онај други, јер није подешен на одговарајући начин се појави до фебруара ове године.
Будући да је најпознатији / контроверзни свемирске агенције у свету, НАСА је чак имају свој посебан сектор за лов на неке неочекиване предмете који могу доћи вхоосхинг према Земљи и представљају опасност за нас!
Сектор никако као што се спомиње од стране оних који знају, имају звани ову чудну објекат '2016 ВФ9', након што је откривено на 27. новембра 2016.
Али чак и ови супер-научници су збуњени оним што ово привидна објекат је - комета или астероид, или нешто друго !?
Нешто је послат да нас гледају?

Линија између комета и астероида је мутна један и иако 2016. ВФ9 је даркисх боја комете, она нема уобичајену облак гаса око тога да комете обично не, наводи многе људе да верују да то није комета или астероид и можда нешто што је направио неко или неке ствари!
Дана 25. фебруара, 2016 ВФ9 ће прићи Земљину орбиту и проћи наше планете.
Али пре него што неко почне да паници, она неће доћи ближе од 32 милиона миља и НАСА кажу објекат "не представља опасност за Земљу у блиској будућности". Фуј, али сада велико питање је ЧЕМУ ЈЕ ???
УИП РЕЗИМЕ
Као прво НИКО од још не знају шта је непознати објекат (а) је и да будем искрен са вама шансе за НАСА или било које друге свемирске агенције у ствари нам говори истину кад знају шта су је невероватно танак.
Не заборавимо да постоји још један "непознат" предмет иде према Земљи ове године који има сличан облик на испод дијаграма - можда ови објекти су сви повезани !? Само погледајте уметника утисак овог чудног облика објекта:

МВВ
Уметници утисак 1991 ВГ





Нема коментара:

Постави коментар