уторак, 21. фебруар 2017.

НАСА је потврдила - Воиагер Сонда је преузео контролу над и послао непознате Сигнал Бацк То Еартх




НАСА (Никад једноставан одговор) су коначно открили да је радознао инцидент у 2010. години може бити чврст доказ да је странац врста покушава да створи комуникацијске везе са човечности - да ли је ово још више део кап по кап исхрану обелодањивање?
Било је то давне 2010. године, када Воиагер 2 постао први свемирски брод поверед би људских бића да икада напусти познати соларни систем. Према НАСА стручног Кевин Баинес, у време када је летелица ушла међузвездани простор, али је отишао да пошаље комуникације у базу на Земљи на језику који је потпуно несхватљиво да научника који је примио, од којих су многи данас верују могли имати је ЕТ покушава да допре до нас !?

Простор сонда "Војаџер 2" је послао Миссион Цонтрол бизарне поруке у непознатом језику 33 година након што је прецизним у свемир. Сонда је почео шаље поруку на око 15 милијарди километара од Земље, што је изазвало спекулације "неко или нешто" су преузеле контролу над њим.
Промена минут у бинарном коду предложио да неко или нешто намерно покушао да мења аспекте рачунарског система Воиагер 2 је. Ово сугерише у тим на терену да је летелица била привремено преузео компјутерских хакера. Међутим, они нису мислили да је вероватно да су хакери били земаљског порекла, јер не би био у стању да успостави контакт са свемирског брода на такав огроман удаљености.
НАСА је експерт Кевин Баинес је рекао:
"На удаљености од око 15 милијарди километара од Земље, сонда изненада почео слања података на језику који никада не би разумели.
"Нешто или неко променио комуникацијског система свемирска сонда Воиагер 2."
Да ли ванземаљци киднапују Воиагер сонду?
Војаџер 2 је први пут представљен још 1977. године, и то је једини НАСА је летелица који је посетио Урана и Нептуна. Током своје мисије сонда је посетио сва четири гаса џиновских планета - укључујући Јупитера и Сатурна.
Бејнс је рекао да анализа показала је компонента у бинарном коду система је промењен од 0 до 1, Физика Астрономија пријавио. Додао је он:
"Процена других система, Воиагер тим није могао наћи било какав дефект. Само један систем је промењен. "
Бејнс је сматрао да је таква специфична промена у компјутерском систему предлаже сонда је дефинитивно дирао неко или нешто! НАСА је наводно истраживао могућност да је неко провалио летилицу са Земље, али НАСА је био НАСА у то време никада се није вратио са било којом врстом објашњења - Међутим, прави разлог за аномалије никада није потврђен као сонда до сада био далеко, истраживање је, како кажу, непотпуним.
Немачки академски Хартвиг ​​Хаусдорф вјерује да је Воиагер је преузео ванземаљског живота. Он је рекао немачком листу Билд:
"Чини се као да је неко Репрограмирали или отео сонду - тако можда још не знају целу истину."
Многи људи већ верују да је НАСА су се крили истину о ванземаљцима и сада се чини да је случај за то је све већа и већа!
УИП РЕЗИМЕ
Ова прича ме је фасцинирало за неко време, с обзиром на то да не постоји јасно објашњење о томе шта је изазвало овај "непознат" порука послата из Воиагер Пробе - и као и обично НАСА радили свој нормална ствар давања без одговора или објашњења у све!
Тхе Воиагер сонде је увек помало коцке за људску расу, шта са шаље упутства у којој Планета светова локација у простору !? али, да ли је могуће да специфична раса ванземаљаца су ово схвати као могућност да се направи први контакт са људском роду !? Већина нас већ знају да смо веома нисмо сами у свемиру и да је крајње време да НАСА је рећи народу ове планете истину о томе шта се стварно дешава тамо и свуда око нас - Али сви знамо Елите НЕЋЕ дозволити ово.
МВВ

Нема коментара:

Постави коментар