уторак, 21. фебруар 2017.

Још један 'Цлеар' Земља Величина НЛО Ухваћен Испуштање Тхе Сун?



А1

Још једном још један велики НЛО је виђен поред Сунца, пошто је НАСА објавио слике огромне соларне бакље. Многи НЛО истраживачи верују да је ово јасан доказ да су ванземаљски бића пражњење Сунце се тога је енергија, можда да га напуне њихов Земља величине заната ... .или нешто друго !?
Видео / слика је објављена на ИоуТубе-у, тврди снимак на "НЛО" очигледно сипања горива у близини Сунца, подржан је Сцотт Ц Варинг, уредник сајта НЛО Даили видокругу .
ИоуТубер под називом 'Стреетцап1', који је био одговоран за постављање видео онлине, прокоментарисао испод видео да:
"Овај објекат има структуру и за НАСА-у да га одбацити као да се ништа није увреда за интелигенцију људи.
"Ако поставите податке онда они морају очекивати УФО Хунтерс да пронађу неправилности и поделите их."
Мр Варинг је такође додао:
"Ово НЛО је супер. Сваки пут кад покушам да питам НАСУ о тим НЛО на Твиттер, они ме игноришу. 
"Они никада нису одговорио и одбијају да говоре о овим џиновских НЛО у близини Сунца. 
"То Црафт понекад су чак и величина месец. 
"Ово изгледа као његов о величини [америчкој држави Ајдахо], али се НАСА је брига?"
Као и многи људи широм света, г Варинг је убеђен 100% да су НЛО су огромни соларни Водосток и претходно рекао. Сваки пут НАСА је прилази о овим необичним виђења, које постају све више и више заједничког, одговор је увек потпуна тишина ... ..али да ли то ћутање потенцијално значило да су само уздржавање од коментара !? Можда они знају више него што се од ?!
Молимо Вас да проверите видео испод:


Мр Варинг је веома добар тачку у вези са овим НЛО бића види поред сунца. Рекао је:
"Ако делимо наше Сунце, то неће трајати пет милијарди година научник је предвидео, али може пасти испод милијарду година пре него што је искористио."

НАСА је раније потврдио да јавност треба да очекује аномалије које долазе од сунца због толиког количине енергије излази из ерупција, што је очигледно је еквивалент 160биллион мегатона ТНТ-а. НАСА не прихвате, иако је да поред сунца изгледају као да су изграђени ови НЛО, и чак су се појавили неки НЛО показати 'светла' на њих!
Ту се појављује да је подела на шта су ови огромни НЛО-лоокинг објекти су, многи верују да су се Ванземаљски бродови и неки верују ове слике су само део великог ослобађања електрона, јона и атома током бакље и Короналне Експлозије да често прати, међутим, можете јасно видети на видео и слике нападнути да су ови НЛО изглед веома много "из овог света".
Једно УИП могу рећи, јесте да је врло интригантно да су огромна величина земља НЛО је увек теже да се појави када њих је значајан Соларна олуја догађај се дешава на Сунцу Би то могло бити НЛО краду енергију од Сунца, или можда чак и стварање ове соларне бакље !?
А1

УИП РЕЗИМЕ
УИП је сувласник и Створитељ, МВВ, сматра да је тај хватање изгледа веома слично УСС Ентерприсе из Звезданих стаза.
А1
Све Шалу на страну, важно је за људску расу да сазнају истину о томе шта то огроман НЛО су, и шта хоће са нашим Сунцем !? Као што је горе наведено, ако друга бића деле наше Сунце онда како ће да направи разлику у сунаца животни век ... ..и најважније шта то значи за нас као врста !?
Да ли су звезде у универзуму бити као нека врста горива стаје за или портали ЕТ-а за друга бића да путују кроз !? У овом тренутку немогуће је знати шта су ови НЛО-а су, али једна ствар је сигурна, они су веома реална и повећање у броју / видјења!
МВВ - УИП

Још једна слика од огромног ОБЛАСТИ тражи НЛО, који се сматра пражњење Сун:


Нема коментара:

Постави коментар