уторак, 2. фебруар 2021.

IPAK NAS ZAPRAŠUJU: Filmska zvezda Vin Dizel, otkrio istinu o hemijskim tragovima na nebu!

 

!

IPAK NAS ZAPRAŠUJU: Filmska zvezda Vin Dizel, otkrio istinu o hemijskim tragovima na nebu!

Public




Zvezda filma „Fast and Furious“ (Brzo i besno), Vin Dizel, razotkrio je istinu o hemijskim tragovima i dokazao da vlada SAD ispušta otrovne hemikalije u atmosferu kako bi postepeno zatrovala i zaglupela svoje stanovništvo

Hemijski tragovi su tragovi koje na nebu ostavljaju avioni koji rutinski ispuštaju veoma toksične hemikalije poput aluminijuma u atmosferu.

Iako misle da je to samo teorija zavere, postoji mnoštvo ubedljivih argumenata i dokaza koji to negiraju.

Veruje se da se u hemijskim tragovima nalaze aluminijum, barijum, olovo, arsen, hrom, kadmijum, selen i srebro. Sve ove hemikalije doprinose nastanku brojnih zdravstvenih problema, uključujući neurološke poremećaje, srčane bolesti, probleme s vidom, probleme s reproduktivnim sistemom, oštećenja imunog sistema, gastrointestinalne poremećaje, oštećenje bubrega i jetre, hormonske probleme i još mnogo toga.

JEZIVO UPOZORENјE BRITANSKOG TAJNOG AGENTA: Smrt je puštena u pogon, sledi nam genocid kakav ova planeta još nije videla! (VIDEO)

Međutim, ova tema je veoma kontroverzna i mnogi ne žele da je prihvate jer smatraju da nema dovoljno dokaza. Ipak, čuveni glumac Vin Dizel je izgleda pokušao da skrene na postojanje hemijskih tragova na najnovijoj fotografiji.

Naime, glumac je nedavno na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je prekrstio prste isto kao što su prekrštene dve bele linije na nebu iznad njega.

Fotografija je do sada skupila već više od 1,7 miliona lajkova, a neki od komentara ukazuju na to šta je Dizel zapravo hteo da postigne.

Машински факултет представио књигу о антенама ХААРП

„Vin Dizel je očigledno objavio ovu fotografiju kako bi ukazao na hemijske tragove na nebu. Bravo Vin, potrebno nam je još uticajnih ljudi poput tebe koji će ukazati na ovaj problem“, napisao je Džonatan Pol.

Aktivista Kat Bartel je takođe komentarisao fotografiju:

- Intervjuisali su jednom jednog od pilota koji upravljaju tim avionima, a on je rekao da oni piju vodu sa ekstraktom origana kao protivotrov za hemikalije koje ispuštaju iz tih aviona. Dakle, ekstrakt origana je jeftin suplement koji pozitivno utiče na naš organizam i koji može da nam pomogne. Širite dalje!. 

Нема коментара:

Постави коментар